якби ж

Злих  боюся почуттів
Злитись зовсім не хотів
Та не все так получалось
 як душі моїй бажалось
 чомУсь насіли
зло ненависть
 і чорнюща людська зависть

...................

Якби знала де впаду я прогнала б із шляху біду
Я  соломки підіслала б
але я того незнала
.................


Рецензии