Хабиб

 Жумартлу кас дагъларин лекь
Гъалибвилин хьанва сагьиб
Акъат тавунмаз пелез гьекь
Магьшур хьана , игит Хабиб.

Гьейранарна вири дуьнья
Дагъустандай атана на
Русвагь авур хайи уьлкве
Конор тухдалд гатана на.

Дагъларин уьлкведи гайи
Тербия ви гьунарар я.
Акъажунра гъалиб хьайи
 Чаз Хабибан суварар я.

Конор фад ярх хьана чилел
 Юзурайла лувар вуна.
Дагъларин лекь бармак кьилел
Къалурна ви гьунар вуна.

Урусатдин гьар са пип/е
Шад хьанва халкь, къе ви т/вар кьаз
Ч/ехи къастар гьатдай рик/е
Инанмишвал гана на чаз.

Дак/анвал туш къуват чириз
Кьве касди кьур къуршахар я.
Чи урусат кьиляй-кьилиз
Гъалиб жедай къучагъар я.
 


Рецензии