Про Райх i про пiснi

* В серпні 2018-го в Києві
  почав роботу Науково-дослідний
  інститут Третього Райху під
  керівництвом генерал-майора
  Федька.

25 серпня
року без надій.
В Києві по плану
сіоністских дій
НДІ з'явився
в тиші на землі.
Генерал Федько он -
перший на чолі.
Скресли тіні Райха
Третього з пітьми.
Досвід переймати
їх повинні ми.
І дарма що діяв
Райх проти людей -
в нім Федько шукає
джерело "ідей."
...Ну а що кияни...
Гомонять пісні.
Як завжди - ні слова,
ні півслова ні.
І навкруг - співають
під ниття бандур.
Вільну волю має
п'яний Самодур.

Жовтень 2018


Рецензии