Вeликe Свято - Покров Прeсвятоi Богородицi!

Велике Свято -
Покров Пресвятої Богородиці!
Навіть сонечко осіннє
світить інакше - яскравіше.
Світлий, радісний День,
серце наповнює єлеєм.
Губи самі шепочуть -
Матінка Рідна, прости!
За гріхи наші -
вільні й невільні.
Дай сил, дай терпіння
до повного забуття.
Пожалій нас, Матінка,
твоїх дітей,
не такі вже ми погані,
просто, як кошенята сліпі,
поки в Житті розберемося,
а вже дров наламали,
самі в них не розгребемося.
Матінка, дай лагідність,
подібну твоїй,
дай силу Духу,
бути помірним від гніву,
помилуй нас, не відаємо,
що робимо.
Зменши душевний біль,
адже серце крає в кров.


Рецензии