А небо плаче не вiд того...

А небо плаче не від того,
Що хоче нам води подать.
Воно про милість, щедрість Бога -
Говорить. Силу й благодать!

А сонечко не просто світить,
Щоб, зранку, нас розвеселить.
Воно, також, хоче помітить,
Що треба Господа любить!

І вітерець і навіть, трави -
Шепочуть : " Господові вір... "
Птахи і ті, співають Славу,
А ти ж людина, а не звір!


Рецензии