Вiн чекав вiд неi найтеплiших слiв

Він чекав від неї найтепліших слів,
Крихту щирості крізь божевілля.
Мимолітний погляд, іскорки малі,
Шал вогню, щоб ворожив привільно.
Та вона мовчала, наче світ мовчав,
Цілий світ немов відрікся й згинув.
Вже й не радий він її ясним очам,
Мов би доля впнула ніж у спину.
Він чекав на неї майже все життя,
Скільки можна ще отак чекати?
Навіть серце б дике він собі відтяв,
Та не міг забути німб строкатий…
Аури тепло, ласкаве й чепурне,
Що так душу кликало в безмежжя.
Де співав магічно їх обох кларнет
У прекраснім розширі пожежі.

22:26, 16.10.2018 рік.

Зображення: https://wallpapers.99px.ru


Рецензии