Квiти осiннi

Квіти осінні Сонечком сяють,
Досі розбризкують краплі тепла.
В патріархальному місті сягають
Літа минулого мрійного тла.
ПРИСПІВ:
Спраглого ранку осінь напоїть
І кольорові увімкне зірки.
О! Як ви духмяні, що дух непокоїть!
Вклонюся до вас, щоб торкнулись щоки!
Вклонюся до вас, щоб торкнулись щоки!

З літеплій днинки красна полівка
В згубі морозу не дасть вже плода!
І бідолашна загине голівка.
Краплиною соку стигне: «Шкода»!
ПРИСПІВ…
-------------------------------
КОДА:
Вклонюся до вас, щоб торкнулись щоки!


Рецензии