Киiвська Русь

Сьогодні ведемо ми слушну розмову
Про нашу чарівну, пісенную мову.
Та поруч з величністю мови чомусь
Ніхто не відтворює Київську Русь!
Велику, могутню, щасливу державу
Всім сущим на радість
Нащадкам, - на славу!
Де Київ великий: - столиця Русі.
А ми, її діти, - ми Русичі всі!   
29.01.2014р.


Рецензии