Няма на свеце

Калі не было б кахання на свеце
                зусім,
Мы б не сварыліся з мілым
                маім.
Нас не паліла б пякучым
                агнём.
Кропель маіх бы слёз не было
                на нём.
І не было б спатаканняў,
                якіх няма.
Затое усмешка сустрэч, напэўна, б
                была.
І не было б нашых вуснаў і нашых
                цел.
...

Няма мяне больш на свеце. Ты гэтак хацеў?


Рецензии