У мене

У мене сльози на очах
за нашу Батьківщину,
все те, що бачу, просто жах,
немов коліївщина.
Людей на вулиці хапають,
наносять тяжкі рани,
телеканали закривають
провладні інтригани.
Вони вважають. що насильством
людей безправних заляк4ають,
пташиним та тваринним звірством
безкарно владу захищають.
Та вірю я, що вся спільнота
поверне до людей повагу,
а всіх насильників без квоти
направлять до Гааги.


Рецензии