Укр. Оч1 закриваю

Як тільки очі закриваю-
я бачу річку та село,
яке я добре пам"ятаю-
там де життя моє пройшло.
Ми всі навчалися  у школі,
та кожну осінь працювали,
збирали кукурудзу в полі
та навчання наздоганяли.
Так кожний рік, та кожну осінь
ходили в поле школярі,
коли йшов дощ, спадали роси
врожай збирали в тій порі.
Вся школа працювала в полі,
і сміх , і жарти кожний раз,
і закінчили всі ми школу,
а я все згадую той час.


Рецензии