Jak ludzie

Naciagniete mocno sieci.
W podjezdzie przede brzaskiem
Bez zbytecznych slow,
Zbytecznych slow
Lubimy nawzajem, jak ludzie.
Nie ma w pedetach losow
Sprawnych zegarow,
Sprawnych zegarow.

Tylko dwa tygodnia,
A nam juz przyszlo zdazyc
Pokochac, sie rozsypac.
Nikt wiecej nie zapyta,
Do domu czy przyjdziesz ty
W srode wczesniej wieczora.
Rzucic monete pora,
A dalej badz do woli:
Szesc miliardow dolej.
Ze mna – tylko marzenia.

Szesnascie lat to jest malo,
Wszystko sie zaczynalo.
Nie umieraj,
Nie umieraj!
W kino caluja sie ludzie,
My bedziemy tak tudziez:
Kawa i Czaj,
Kawa i Czaj.

Tylko dwa tygodnia,
A nam juz przyszlo zdazyc
Pokochac, sie rozsypac.
Nikt wiecej nie zapyta,
Do domu czy przyjdziesz ty
W srode wczesniej wieczora.
Rzucic monete pora,
A dalej badz do woli:
Szesc miliardow dolej.
Ze mna – tylko marzenia.

//Animal ДжаZ – "Как люди"


Рецензии