Все поверта3ться в тi самi ланцюги

Все повертається в ті самі ланцюги,
День і ніч, і все навколо проминає,
І злосно б'є прямісінько у груди.

І все, що хочеться зробити,
Розтає повільно в часі, у думках,
І багато так хотілося сказати,
А зробити це, на жаль, не довелось.


Рецензии