В прострацii

В прострації,
За допомогою людського втручання...
Коли ти не знаєш нічого, а тільки мовчання,
Переповнений злістю і бажанням кохання...

Але це тільки початок твого катаклізму,
Досить мовчання.

Руки в крові і віра - незламна,
Губи прикушені і ніж вже дістався,
Короткий ривок, сповільненим рухом,
Перерізаєш артерію
Чужого домінування.


Рецензии