А вiра в Бога - найважлива...

А віра в Бога - найважлива у житті.
Чому урокам, цим, у школі не навчають?
Чого доб*ємося, всі, ми у майбутті,
Якщо, мета, - законів Його і не знають?

Не всі в сім*ї це можуть, дітям, розказать,
Так, як не кожний, - цього, розуміє...
Що найсвятійша - Божа благодать,
Лиш Він - опора, наша і надія.

Лиш Він очистить, зрозуміє і спасе.
Лиш Він, Всесильний, милосердний, щирий самий,
Любов душею в душі, " мертвії " , несе.
Він терпеливий і правдивий, завжди, з нами!


Рецензии