Живу один

Живу один, без мами та без тата,
вони лежать давно в сирій землі,
а я не можу відшукати брата,
ми загубилися, коли були малі.
Його маленьким відвезли у Штати,
а я сам залишився назавжди,
у нього зараз нові мама й тато,
а я живу без хліба та води.
Писав листи в Америку до брата,
як Ванька Жуков діду на село,
Не знав тоді я, де його шукати.
та жодне з них до брата не дійшло.
А зараз знову я пишу до брата,
що б брата там молодшого знайти,
не знаю тільки , де його шукати
і я весь час  живу у самоті


Рецензии