НЕелiтНЕ мешкАння?

                "Стихи необыкновенные - они дышат покоем и умиротворением.
                И рождают в душе чувство лёгкости и окрылённости.
                Светлана Мулюкова  29.05.2011 14:22"
                І Покрова, й інше зВище: не на раз, день; й більші життя?
 
               
де не у спОкої покОї —
чи для теля оселя...
найгрубші стіни з вітру в Полі:
й ЗорИть* Найвища Стеля!
             

                *) зорИть = вглядається; й відсвічує: чиє життя чи є?


   


Рецензии