Чутке та палке

Щось слизьке та вологе
Чую ледве торкаючись.
Невiдомо глибоке
Як смак щирих запитань.

Таємне та зухвале
Як клопiт стежить мiй слiд.
Маю рацiю и намiр               
Коли все набридло.

Пересичене сяйво
Неймовiрно жорстке.
Що було у життi зайвим?
Лише чутке та палке.

Побутовi турботи
Недосяжні цілі.
Свого слова володарi-
Птахи відлітають у вирій.

За сонячним колом холод.
За моим серцем- темінь.
Я дужчий за голод.
Коли живить сама земля.

Подписывайтесь на мой Инстаграм, друзья. Стихи и Песни (@asergienko.poetry)


Рецензии