Ведзьма

У нашай краiне ведзьма злая-
Людзi cкочуць у фантаны
Кураць шмат марыхуаны,
Не чытаюць,
Прыліпаюць
Да тэле
I да рэкламы.
У краiне- адны хамы,
У мастацтве- лiгафрэны,
Усе робяць разам з мамай,
 Сквапнай, тоўстай, чорнай дамай…


Рецензии