Чорт а другой сустрэчы

Чорт ізноў з’явіўся мне,
Духмяны, трохі  ўласцівы.
Сказаў, што ісціна ў віне,
Што  едзе ў Тэль-Авівы.

Сказаў, што буду доўга жыць,
Бо пакутую.
І дзевак ціснуць і лашчыць
Але кахаць адную.

І раптам скончыў гаварыць
 І скокнуў у пекла: чэрці
Там пачалі смалу варыць
І грэшнікамі серці…


Рецензии