Восеньк лес

Агорнуты  чырвоным ззяннем,
Стаiць маўклiвы,
Мой родны кут, мой родны волат.
Табе не здрадзiў я- дамоў вярнуўся,
Пасля блуканняў доўгіх у чужым краі,
Праз пень скакнуў, ваўком  ды абярнуўся
I пабяжаў шукаць сваей зграі…


Рецензии