Па рубл

Калі мне хочацца смяяцца,
Дык я смяюся не на жарт.
Калi мне хочацца клубiцца,
Я ў бар хаджу, пуляю ў дарт.
Калі мне хочацца пад’есці,
Дык нехта ежу мне падвезцi,
Калі патрэсці-
Хаджу да Чэсі,
Калі пабіцца –
Дык да Фрыца,
Да жыда я iду, калi
Заняць мне трэба
Паўрублі…


Рецензии