Тост

Калі настане час,
I мертвыя ўваскрэснуць,
Я буду жыць у вас
На вашым новым месцы.
 
Калі настане час,
I бог нас усiх разважа,
Я буду есці ў вас,
Я буду бульбу смажыць,-
Хай знiкнуць усе праблемы майго жыцця,
Пейце, хлопчыкi і дзяўчаткі!

Калi настане час,
I буду ўладарыць,
Я буду кожны час
Вашых жанчын абцяжарваць

Калі настане час
I буду я, свабодны,
Гуляць даўжэй за вас
А зараз мо i годзе.


Рецензии