Лета

Лета. Лятаюць нада мной чмялi,-
Хiба ў Расеi можна гэтак жыць,
Каб кожны раз з прыродай гаварыць
На тэт а тэт і справамі займацца?-
Я- малады падлетак,
Мне яшчэ жыць ды жыць-
Папiў віна
I вырашыў у кустах з табой вагацца,
I гаварыць усе, што ў галаву ўзбрыдзе…


Рецензии