шукаю тебе

Я шукаю тебе очима
Вночі, в нічному
Автобусі,
в нічому - в немічному описі,
В нікчемній гіпотезі,
В потязі
Що везе від переферії на сході
До переферії на заході
Я шукаю тебе в нічному закладі
В чужому погляді
В полячці що викидає сміття щочетверга о четвертій по півдні -
Відторгнення, усвідомлення, небуття
Я шукаю тебе в покрівлі
В подушечці з голками,
В потязі
Що везе від переферії на півдні
До переферії на півночі
Шукаю тебе у відчаї
О півночі, о півдні, з першими півнями,
В зливу, у злиднях,
З нудьги і з новинами,
В сосідці, в касирці,
У кожній викрійці
Так наче ще можу знайти
Тебе й викрасти,
Так наче ще можу знайти
Тебе й викрасти,
Так наче ще можу знайти
Тебе й викрасти,
Замалювати свідоцтво про смерть фломастирами
І визнати його не дійсним.
14.10.18


Рецензии