Cantec de leagan

Noapte buna, somn usor
Dormi in pace puisor
Sa pui capul pe pernuta
Pasarica mea draguta
Sa vezi tara ta aleasa
Sa vezi casa ta frumoasa.
Unde-i floare parfumata
Unde-i steaua luminata
Unde greierasul canta
Langa de icoana sfanta.
Noapte buna, somn usor
Dormi in pace, puisor.


Рецензии