У7 панравилась халва ль?

- О, вэрі гут, друг Барада!

І завершів дела усе,
Мы тут пазволіл мал себе
Побаловать і неку зь ледзь.
А то ее ведь светк.

І пусть в гарачке мы j ны смевш
Більш доторкатысь даж до свэдр,
Шо натягала тая кексь,
Усё ж-такы шэ щось свое!

Бо любым мы усех, хто с 7к
І jдэ до нас, ек негр до белк.
Да і шэ j ж Рыбочка в мынэ
Кудысь плывэ к Луне зь.

І Скарпіоны всех масцеj
Сягонь прыбеглі аж да дзедк
І запрасілі ж прам да себ,
А не вапілі: граj нам, дзек!

І ледзь паспемшыс кашку сЕсць,
Мы взявсь уж цешыць дзетак всек.
Даж угасців іх Кіск арэшк,
А потым шэ j цукерк.

Ну-да. Халвы жэ не вламнев
І “водкі” свеженькаj ля тэчк.
І за даніны гэткі дед
Пасев іграць ім шэjк.

А все крычелы: польку шэ!
А мы і полек з дзесьць впалев.
Ды толькі вдруг імправізаць
Как вшпарыв! В7 хана:

Бо персанальна в кажну хэлм
Влажылі нешта j светлае,
Ну, шо ідзе с святых небес.
Бо трэ ж мальц вдохновлеть.

І заблыщелы гочкы в шмельк!
В7 захотілось к бараде –
Патрогать клавішэк хоть с трэть.
Бо ангел е шэ і в Арсеньк.

От до чого доходыть шлехт:
Прам отпускае ж с тэмныj клетк.
Дае гармоньку j ш – но шоб вмев
Хоть щося добрэ в змеj.

Ну, одного одразу геть!
А ну домоj! А ну к наге!
Бо ж тут якася секта в федзьк,
А ны Кот в Сапоге.

Хотілось всэ увідеть пЕвк.
І заглянулы j в сенцы: хе, к!..
А шо то в вас стоіць каль сценк?
Прышлось казаць Венерк.

Ведь Покрова-то Хто ув Дзев:
Но стая самочок чудесн.
А тут с жалезным крылц однэньк
Ды j з грудачкаj маленьк.

Го! Шо було тут во ужо!
Шалелі хлопцы аж-ажно:
Да даj ля нам! Да между ножк!
О гэтак: ідол ж то оно.

А То – Подарок Бож.
Бы j всё, шо в Храме Гром.
Ну, ціп музеj зе, гоj!

Крымнёв святых, мо, 100.
Карцін, рысункав тонк...
Журналы, кнігі, песні, фотк.
Усё ж покажыш ля жучков.

Дык вот. Пачав с чаго.
Хаj будзе ж радасна кругом.
А не адноj ано дзесь Козц,
Шо вжо j забыла Коць.

Ля тэго ш іj жывём.
А не раптаць, как шмальц.

...а Осень шла кудысь себе!
Ну, Покрова жэ, Федь
 


Рецензии