Не дiвчiна а пiсня 6

Я голову при погляді на тебе втратив
в твоїх очах бездонних тут же потонув
і ненароком в полон жіночої краси потрапив
вогонь любові в моєму серці спалахнув...
Я безголовий вершник але з широкою душею
скачу до тебе через тридев'ять земель
хочу щоб стала як подих нареченою моєю
мені потрібна ти синиця а не журавель...
Я з головою втраченою шукаю свою шию
хочу відчути у любові цілковито єдність
при думці що з тобою буду поруч я хмелію
і почуття зростуться в одна ціле у взаємність...


Рецензии