Лаконiчно

Хто без кругозору -
істинно вівця...
Хай вас мотивує
аксіома ця.
Є до знань дороги,
є собі стежки.
А по них як зорі
всіх ведуть книжки.
Перші нагороди
випередять сніг -
вам впаде світогляд
яблуком до ніг...
Тут я - лаконічний -
зупиню перо.
Будете софісти -
буде вам добро.

Жовтень 2018


Рецензии