Шалена Осiнь

Наче сп'янчилась Осiнь
Попiд сонця промiнням,
Розкуйовдила коси
Ручаями нестримними,

I малює на листях,
Мов багровостi квiти.
З горобини намисто
Вдягло бабине лiто.

Шаленiє та Осiнь
Вiд п'янких ароматiв,
Розплiтає волосся,
На вiтрах їх кудлатить.

I лiтають листочки
Пожовтiлого клена
Та кружляють в таночку...
Тiльки вже не зеленi...


Рецензии