Моля запомните освежителям воздуха и прочим дезодо

Три години за деца
Курамында бутан бар,
Кыштыл комир химилык
Номирин орман карныз.
Запобижни заходи
Подразненя на шкири.
Хатулаштен хивакси,
Зигул ому патриот.
Голден швайнен, силвупле.
Покемоно, добри ночъ.


Рецензии