Хто склада присягу...

Хто складає присягу,
Той ні з ким не ділись.
Посаг, поштовх і спрага
Лиш для тебе були.

Все – твоє незворотньо:
Гострий біль під ребром,
Туга, подив, самотність.
Кожен поклик і крок.

Буде райською спека
І на грішній землі.
Та ні з ким своє пекло
Розділяти не слід.

Договори-сувої,
Що лишив нам Дия...
...Все твоє, все з тобою.
І розплата твоя.


Рецензии