ПОЕТ

Нечастий був поет я здатним
озолотити все  своє сімейство, -
не гірше, аніж будь-який податок
збагачує державне казначейство.

Та тільки не в ціні тепер в наш час
вірші. Закриті двері раз у раз
у можновладців для поета.

І ось я гірко думаю, підчас, -
куди тепер нас мчить Пегас?
Невже, лиш до порогу лазарету?





coverсія


Рецензии