минуле...

Куди ж поділась пристрась та?
Куди поділисьь почуття?
Я й досі пам'ятаюю на собі твої вуста
Я пам'ятаю кожний дотик й кожне слово

І досі в голові лунає ніжний шепіт твій
І від будь якого дотику - мурашки по тілу
А в голові неначе пронісся буревій
Я полюбила ту посмішку знахабнілу

Тільки чому усе прекрасне зійшлов нас на нівець?
Й не ідеальний вийшов в нас історії кінець
Й пропав зв'язок між двох сердець
У цій історії тепер кожний з нас вигнанець.


Рецензии