МалючОк-малЮночок! - СуховIйний, степовИй...

Щоб Ви (се раптом направду читач завітав) взнали: переопублікую кілька слів та відгуки їм, котрі сягнув!
Деякі з них та й сам адресат незримі: але ж маємо честь відлучення од найбільшого, либонь у Всесвіті, Порталу??
Не сушив би перехожий голову — вар=окріп, згар=згарище; й більше місця буде суті: так й рядки прямІш, не гнуті!!!


                сухий вар —
                та на згар...

                суховій,
                степ вже твій!

                й зорепад,
                й під, і над...

                й небосхил,
                й нахил крил!!

                й сивий кінь,
                й сіра тінь...

                й вершник: як,
                так, укляк!!!
 

Із відгуків на «Малючок-малюночок, - суховiйний, степовий..» (Юрий Зозуля): та мої їм свіжі Щасти й Будьмо...

Ветер, крылья свободы, динамики с рисунка в сжатую строку - зримо, "укляк!!!"
спасибо, Юрий, за ссылку, а рисунок в коллекцию)
летим!)
здорово, буду знать о ваших *ёжиках*, улыбаюсь)
кто о чём)) ну, а мы на свободу... в степь удалую...
Кристина Стрелецкая   22.11.2014

В десятку! І вірш, і малюнок! Неповторний і образний! А ще... Ти звідкіля знав, що я небайдужа саме до коней?..
Вітаю, Юрочко! Радію зустрічі, і стільки доброго зичу, що мушу звертатися до чудодійного Єдинорога, щоб доставив ці зичення негайно.
З теплом та посмішкою,
Валентина Чайковская   06.06.2013

Ох, зацепило!
Валерий Крайцев   11.03.2013   

стисло й зримо...Вшановую!
Олена Ра   06.03.2013 

Повна гармонiя... Класно!
Светлана Похилько   07.12.2012 

А таки дуже цікавий малюночок вийшов з під вашого пера, Юрію!
Вера Кухарук   02.12.2012 

Класна форма, вдало наповнена відповідною суттю...
Олександр Деркач   28.11.2012 

Захоплює, Юрію!
Мабуть тому, що степовичка!))))))))
Дякую!
Світлана.
Соловей Заочник   26.11.2012 

Великолепное сочетание и рисунка и стиха!!!
Получил истинное удовольствие от прочитанного и увиденного!!!
СПАСИБО!!!
Удачи!!!
Респект!!!
Владимир Прохода   26.11.2012

З Покровою, БратОве-Сестри-Ненечко!
І додача не лежача, встала по сусідський ріг за високий їм поріг: ні дня, ні каїну, ні юді... не рідня!


 


Рецензии
Люблю украінську мову... :-)

Анна Атрощенко   27.01.2021 16:15     Заявить о нарушении
од Мови та від себе, дякую шановній пані за приязнь...
Будьмо у злагоді та мирі!
також із добром, Ваш сусід Юрій

Зозуля Юрий Павлович   27.01.2021 16:46   Заявить о нарушении