Укр. Вандали

Вождя народів скинули вандали
із постаменту в сквері цього міста,
а влада тільки очі закривала
на всі неправомірні їхні дійства.
На постаменті залишились тільки ноги
з оскверненої пролетарської скульптури,
того, хто відійшов колись від Бога
не обминула на цей час наруга.
Понівечили пам"ятки культури
по всіх містах та селах України,
молодщики спортивної статури,
а після них лишилися руїни.


Рецензии