Як важко

Як важко примиритися із смертю,
Хоч знаємо про це з дитячих літ,
Ми не бажаємо прийняти її вперто,
Скільки б не сталось, тих прожитих літ.
Тому я і холодію з переляку,
Міркуючи про те мій дорогий,
Із двох людей, що прожили в подяку,
Один піде раніше, ніж другий.


Рецензии