с нежно цветущие иLюстRAцИ к ЯRaману

...aкяблонефенолбяка...




      иХата беленая, с голубыми гла3ищАМИ(нь) окон, стояла на хуторе на самом отшибе.... Дальше степь.... Там сейчаСолнце садилось в облака....
     Они на огороде с матерью сажали картоплю....

     -ось подивися 3аРА3 3автРА дощ піде!,- ворчаЛА мать бережно втыкая клубни с ростКАМИ(нь) в черно3ем....
     Слава глянула как Солнечный диск прячется в тучах и восхищеНо пропеЛА:
     -це Батько на перину лягає!
     -тю! який ще батько! твій батько хропе на печі! Неси ще відро! Так корову з стада пора зустрічати!

    Ночью ей снилось как и3 гнилого угЛА пол3ЛА чернота и было ощущение надвигающейся войны....
    Она проснуЛАсь с мыслью, что Великая ОтечествеНая давно кончиЛАсь, подняЛАсь с кровати, потягиваясь подошЛА к окну.... и.... охнуЛА....
   
    3аЦвеТающая ВЛАДИМИР(к)Аsплетка стояL(A) по колено в сугробах....

                c(KAZKA)....

https://www.youtube.com/watch?v=5Fv19KVVya8      -> gOgle


_Врятуюсь від слів твоїх - буду ціLA.
За рік образ не складу ціну я.
Горять мости горять і сліз моря.
Та знай, це гра моя менше слів - більше діLA....

Врятую від стріл твоїх хоч би тіло.
Загнав під лід не знайду душу я.
Болить, ой як болить і кров кипить.
Та донька вже не спить, менше слів - більше діLA....




https://www.youtube.com/watch?v=SuB986ZX6PA



                ЦарьСВ(я/е)Т_ГRAД


                1833г


Рецензии