Шкiдлива звичка

Я здобула собі таку шкідливу звичку:
Про тебе думати в нічній сорочці і в пальто.
Ми один одному здавалося б ніхто,
Та пам'ятаю риси я твого обличча.
І знов самотня повертаюся я в дім,
Чекаючи, коли ми станем ближче.
Я здобула собі таку шкідливу звичку:
Замінювати своє прізвище твоїм.


Рецензии