любовь на старости лет

 Ми оддельно будем жити
давай просто,будемо дружити
 
будемо ходити на побачення
Будемо
просить за зло
пробачення

Лічити будем свої душі
а заодно і больні уші
Руки ноги і все тіло
Бо насіла  старість...
 гибле діло


Рецензии