Грацiя кохання

"Люди будьте взаємно красивими"
один до одного зі своїми почуттями
будьте в правильному кроці сміливими
якщо закохатися то тільки до нестями...
"Люди будьте взаємно красивими"
щоб от подиха свого щастя аж тремтіти
будьте в залицяннях ніжними і дбайливими
пахли щоб відносини як квіти...
"Люди будьте взаємно красивими"
хай ваше серце опановує кохання
будьте усе життя лише щасливими
і ваша доля стане немов бажання...


Рецензии