КОТИ байка

Брудний  шкодливий  рижий  кіт
Потрапив  якось  в  Сенс  Кредит,
Там  йому  видали  готівку 
Тай  ще  й  погладили  голівку.
Тепер  в  кота  життя  змінилось -
Домівка,  дача  появились,
Рибка, ікорка  на  столі, 
І  "Лексус" в  гаражі  стоїть.
Літає  відпочить  в  Тайланд,
Кота  престижний  варіант.
Кота  всі  люди  поважають,
Наслідувать  його  бажають.
Кота  дружина - кішка  рижа,
Знов  подалася  до  Парижа.
Там  ресторанів  чудеса,
Моди  останньої  краса.
А  в  Санс  Кредиті  знов  біда -
Ловлять  шкодливого  кота.
Кредит  на  цуцика  він  взяв,
Бо  документи  десь  украв.
Таких  котів  у  нас  чимало,
Від  них  зубожіла  держава.
Пора  дубину  в  руки  взять,
Та  цих  котів  порахувать.


Рецензии