Буква Я

Буква Я в кінці стоїть,
Закриває алфавіт.
Цим вона пишається,
Вічно вихваляється.





Простояло сотні літ
Славне місто Алфавіт.
Ми там побували,
Ми про букви взнали.
Там їх рівно тридцять три,
До уваги це бери!
І  вони від А до Я –
Всі - родина, всі – сім’я.
Разом об’єднаються,
У слова складаються,
Відкривають шлях до знань.
Ти абетці другом стань!


Рецензии