Я зроблю для тебе

Я зроблю для тебе
Все, що треба.

Та цього або забагато,
Або недостатньо.
…Звіринка хатня –
Фея твоєї кімнати.

Сховав мої крила,
Щоб не полетіла,

Щоб тебе не лишила самого.
Мій пилок – в шухляді.
Моя тінь – в свічаді.
Потойбік забула дорогу.

Я зроблю, що хочеш:
Ти заплющиш очі –

І бажання твоє здійсниться.
Та чи буде щастя,
Доки буде в пастці
Уполонена синя птиця?

29.09.18


Рецензии
іноді миле, іноді сумне, але цікаве ж)

Чаклунка   13.10.2018 21:53     Заявить о нарушении