чаpiвнiй осенi...

Співає осінь коломийки,
в танку багрянець навкруги,
а дощ вишукує помилки
і всім скасовує борги…
То може й нас в свій звіт запише,
чому б і ні?.. – шепоче ніч,
а небо ранком все ясніше
і сонце поспіша навстріч…
Знов перепрошує смереки,
що не торкається землі,
що в унісон кричать лелеки
і про грозу джижчать шмелі:
про ту тремтливу прохолоду,
кисло-солодкий смак тернів,
чарівній осені в угоду
під ніжну музику вітрів…

10.10.2018

фото автора


Рецензии
Спасибо, Людочка!!!
http://www.stihi.ru/2018/11/06/9886
Обнимаю!

Ирина Гиждеу   06.11.2018 23:05     Заявить о нарушении
Ириша, от души благодарю!!! Вдохновения тебе!!!
Обнимаю!!!

Людмила Аристархова   07.11.2018 08:54   Заявить о нарушении