Сёння тост за усих вас, Вагы

: Будым разом крыпыты плоты!

Мы сегодня рышыв:
Пообідаты j в біг.
А потом вдруг аршын
Пырымірав намір.
То туды, то сюды
Ведь шатае Весы.
Да і Пятка колы,
То хто ты вш.

От і взев я собі
100 Галін за прымірк:
Так, до пнів позвонім –
Да j зобачым, чым крыць.
А то, хы, трэ вжэ мыцц,
А радюгыj ныскік.
І куды даж поjідь в лохачі.

От і вымовыв мы:
Да вжэ скік можня быз
Хоть зачысточкы діск
Да j сцірання панчіх?!
І направыв плугы
Тракторіст до мечты:
Вдруг да діткы якы хоть до дідк?..

Всё у нас аж кыпыть:
Мы ж такыj щ молодыj!
Шо іj ногы помыць
Ніц проблім ні j вночі ш.
А ны то шо вонючк
Хоть замыты каку зь.
От і гріjімо но дэнь пліту.

Дэ бо я нахожусь –
Всё в контактовы з Муськ:
Ось веть трэба паздравть
Кріпіневічіху сь.
Бо ныловко жэ так,
Быз подарка ны Гальц,
Колы кажуть, э, ты, шо заспавсь?

Вот мы j робымо шось,
Вроде, здэцьця, бы Козль.
Сын Козы, я бо чыj
Ны обнюхав гомнышк.
Да і в обшым-то, згынь,
Я ж Охотнік старыj.
Так шо шо нам ганяць павуків.

Ны кажу – пыдлогы
Трэ було б тож змытны.
А то мылы шэ в жнівнь.
Всэ ж якысь дорогы.
Выяснелы, чы млын
Шэ намэлэ мучкы.
От канцэрты j робылы ля Кізк.

Да!.. а зарэ вжэ ныц
Ны j кортыть ны j в Янів,
А ны то шо в Понізьзя якы...
Дна шукаты ву 7к.
Опщым, став молодык!
Посвящаjімо дні
Но ш собі, дорогому Васішть.

Хоть компЮтыр став шустро жраць пыл.
Дэ какы бо сь ошыпкы зропыв:
Фрагміньтаціjкы ныц ны наjшлы.
Но!.. за 4 рокы j діск ны тіск?

Ох, моі ж вы літа холосты!..
Дэ б хозяjку хоть мыты полы
Да сціраты порткы j ручныкы.

...от но любыть хто нас шэ на Пінь
(здымок рас - і тобі ж)


Рецензии