***

Насадила пів городу м'яти,
Хочеться мені спокійно спати.
По весні з'явивсь новий сусіда.
Від покою не лишилось сліду.

   Холодок на губах,
   А у серці пломеніє.
   Я із ним кохаюсь в снах,
   А у день про нього мрію.

Я не знаю, що мені робити.
Треба більше чаю з м'яти пити.
Бо через мої гарячі ночі,
На сусіда не підняти очі.

   Холодок на губах,
   А у серці пломеніє.
   Я із ним кохаюсь в снах,
   А у день про нього мрію.


А сусід мимо городу ходить
З м'яти чи з мене очей не зводить?!
Не мені одній ночей не спати,
Запрошу його на чай із м'яти.

   Холодок на губах,
   А у серці пломеніє...
   Він мене кохає... Ах
   І мої здійснились мрії...


Рецензии