Де ти?

Історія стара, як світ -
 наче кохав, а потім зник
 і на прощання не сказав ні слова.
Тобі писала знов і знов
 про біль і про свою любов.
Та монолог то зовсім не розмова.

      Осінні тумани дощову розчинили воду.
      Я би хотіла, та забути тебе не можу.
      Кожного дня, кожного дня
      Як мантру твоє шепочу я ім'я.
      Але в ефірі тиша -
      Ти не дзвониш, не пишеш
      Де ти є.... Де ти? Де ти?  Де?

Мені залишилось гадать,
Чому мене не хочеш знать
І в чим перед тобою завинила.
Одного дня на тане мить,
Коли я зможу зрозуміть -
Я винна лиш у тому, що любила.

      Осінні тумани дощову розчинили воду.
      Я би хотіла, та забути тебе не можу.
      Кожного дня, кожного дня
      Як мантру твоє шепочу я ім'я.
      Але в ефірі тиша -
      Ти не дзвониш, не пишеш
      Де ти є.... Де ти? Де ти?  Де?


Рецензии