Не шукай слова i звуки

Не шукай слова і звуки…
Прийдуть з глибини…
Підніми до Сонця руки…
В Небеса лети…

Не ховай себе в печалях…
Не сльози очей…
Розгорни для себе далі
Радісних вістей…

Припини шукання істин…
Істини – в тобі…
Крізь бажань твоїх намисто
З серцем говори…

Вирізняй свої дороги
І свої шляхи…
Йди за межі, за пороги…
Слухайся Душі…

04.10.2018


Рецензии