Доборолась Укра1на

Доборолась Україна
до самого краю,
знає це проста людина
і я про це знаю.
У державі повний безлад,
не діють закони,
злодії без перешкод
все тягнуть з країни
У судах свої закони,
та ще й діють зговори,
посівальники щоденно
вимагають долари.
Вимагають хабарі
пожежники, лікарі,
податкові, вчителі
та дорожні патрулі.
Майже всі викладачі,
освітяни наші,
крадуть як і  глядачі,
вимагають гроші.


Рецензии